Filosofie
Nieuws
Fokkerij
Lady Liwanda
Luna
Ninda
Onyx
Omnia
Prima Donna
Rapsody
Sundance Lady
Walzing Mathilde
Zantana
Zoya
Davina
Electra
Floor
Astrid
Donatella
Davina
Electra
Elegance
Engie
Floor
Florence
Hengsten
Sport
Te Koop
ContactZoya Sollenburg, elite eptm, preferent, sport

Metall x Let´s Go

Zoya is de jongste van het drietal Metall-afstammelingen van Prima Donna. Een top-combinatie blijkt nu. Zoya startte haar carriëre meteen al met een prachtig resultaat in de merrietest met een score van 86.5 punten, een jaar record. Ze werd vlot ster met 80 pt. exterieur en 85 voor beweging,  keur en dus elite.

Daarna is Zoya ingezet voor de fokkerij en bracht 3 volle zussen van Vivaldi en een dochter van Chinook.

Davina, de oudste is nu stb.prok eptm en we proberen volgend jaar haar weer voor de keuring te brengen zodat ze ster en evt. elite kan worden. De tweede dochter van Zoya is Electra, nu voorlopig keur en prok, nog een verrichtingstest en ze kan ook elite worden. Dat geld ook voor de derde dochter Floor. Ze werd kampioen van Flevoland en kreeg een uitnodiging voor de NMK.  De vierde dochter Happines, is een knap jaarling met als vader de Vivaldi-zoon Chinook.  Happines was veulenkampioen merrieveulens, van Flevoland.

Zoya stond bij Sanne Voets in training en Sanne heeft haar gestart in het ZZ-licht. Nu wordt Zoya verder opgeleid door Mark van de Donk en loopt momenteel ZZ-ZwaarZoya met haar tweede veulen, Electra Sollenburg (v. Vivaldi)

 

 

 


Onderstaande foto's door Lotty van Hulst, www.lottyvanhulst.nl, waarvoor veel dank!!

 


 

 

 

 

to Top of Page