Filosofie
Nieuws
Fokkerij
Lady Liwanda
Luna
Ninda
Onyx
Omnia
Prima Donna
Rapsody
Sundance Lady
Walzing Mathilde
Zantana
Zoya
Astrid
Donatella
Davina
Electra
Elegance
Engie
Floor
Florence
Hengsten
Sport
Te Koop
ContactZantana Sollenburg, sport, eptm, D-OC

Fidermark x Ferro x Oldenburg.

Zantana is een dochter van Onyx en van de populaire hengst Fidermark die op onze stoeterij met succes is ingezet, evenals zijn zoon Fidertanz.

Zantana zet met veel succes de lijn van Onyx verder voort. 

Zantana heeft drie dochters. De oudste, Danza, met als vader Vivaldi, is een echte eyecatcher met fantastische bewegingen en is inmiddels ELITE. De tweede dochter, Estrella ster-prok, is een dochter van Valdez
. In 2012 bracht ze een hengstveulen van Vivaldi, nu in mede-eigendom van Ad Valk en in  2013 een mooi zwart merrieveulen van El Capone (UB40 x OO Seven)

Zantana is niet alleen succesvol in de fokkerij maar is ook in de sport weet ze van wanten. Ze werd gereden door Ilse Oostenrijk en is in de klasse Z1 uitgebracht. In de winter van 2015 wist Zantana na een korte trainingsperiode bij Noortje Radstake haar sportpredicaat te behalen.

Zantana heeft op 4 mei een veelbelovend merrieveulen van Charmeur gekregen, met de naam Johanna Sollenburg. Johanna werd overtuigend kampioen van Flevoland en wist tijdens de KWPN Paardendagen het beste merrieveulen van Nederland te worden!

 

 


 


 

 


 

to Top of Page