Filosofie
Nieuws
Fokkerij
Lady Liwanda
Luna
Dunja
Florence
Gardenia
Ninda
Onyx
Omnia
Prima Donna
Rapsody
Sundance Lady
Walzing Mathilde
Zantana
Zoya
Astrid
Donatella
Davina
Electra
Elegance
Engie
Floor
Florence
Hengsten
Sport
Te Koop
ContactLuna Sollenburg, prok-preferent

Falco x Saluut


Luna maakt sinds 2001 deel uit van onze stoeterij. Toen ze hier kwam hadden we al twee zoons van haar aangekocht waarvan de oudste, een zoon van Democraat de derde bezichtiging haalde op de hengstenkeuring en de andere, een zoon van Metall,  veel aanleg voor de sport toonde en met een hoge score de finale van de VSN haalde en daarna naar de V.S. is verkocht.

Luna ontwikkelt op onze stoeterij zeer voortvarend een eigen stam met daarin echte toppertjes. Ze vallen op door hun bloed-uitstraling, hardheid en gezondheid. Twee dochters zijn inmiddels ook fokmerrie op onze stoeterij, resp. Zarah en Florence.

 Haar dochter Whitney (Osmium) is keur geworden en heeft inmiddels ook het sportpredicaat, dochter Zarah (Rousseau) is ster. Twee nakomelingen zijn resp. naar de USA en Zuid-Afrika verkocht. Haar  dochter Dunja prok,, v. Special D, slaagde voor de merrietest. In 2009 bracht Luna een fraai hengstveulen van Vivaldi, Extra Sollenburg. Extra is verkocht op de veulenveiling “Midden Nederland” in Nijkerk. In 2010 bracht ze een merrieveulen van Vivaldi, Florence ster prok,, die derde werd op de CK van Flevoland en in 2011 weer een merrieveulen van Vivaldi en in 2012 een hengstveulen van de Vivaldi-zoon Dreamboy.

Een groot aantal van haar kleinkinderen hebben ook al veel sport-en keuringssuccessen behaald, zie ook bij haar dochter Zarah, v. Rousseau.

Luna is in het voorjaar van 2015 helaas kort na de geboorte van haar veulen Kanjer overleden.

Luna met haar dochter Florence (v. Vivaldi)


 

  

 


 


 

to Top of Page