Filosofie
Nieuws
Fokkerij
Lady Liwanda
Luna
Ninda
Onyx
Omnia
Prima Donna
Rapsody
Sundance Lady
Walzing Mathilde
Zantana
Zoya
Astrid
Donatella
Davina
Electra
Elegance
Engie
Floor
Florence
Hengsten
Sport
Te Koop
ContactOmnia, elite

Inspekteur x Ramiro

Omnia is een fraaie dochter van Inspekteur. Ze is best ontwikkeld en kan best bewegen, wat ze ook sterk doorgeeft aan haar nakomelingen.
Omnia werd Kampioen van de drie-jarige merries in Flevoland Ze werd geselecteerd voor de NMK en daar werd ze in de kampioensgroep vijfde.. Meerdere veulens van  Omnia  werden  regiokampioen ! Via haar tweede veulen van Fidermark, namelijk Zamba, is Omnia grootmoeder van de KWPN- goedgekeurde  hengst Electron, een zoon van Ampere.

Veel afstammelingen van Omnia zijn als veulen verkocht en helaas zijn ze niet altijd goed terecht gekomen. Zamba, de moeder van Electron, is met haar derde veulen verkocht naar Glock's Performance Center en daar helaas verongelukt.

In 2009 bracht Omnia zelf ook een hengstveulen van Ampere, de kampioen van het verrichtingsonderzoek én de hengstenkeuring 2008. Daarnaast heeft ze twee ster-dochters die beiden een zeer goede merrietest hebben afgelegd en geslaagd zijn met hoge punten: Zamba met 80 punten en Britta met 82 punten.
In 2013 kreeg Omnia een veulen van Dream Boy. We zijn heel blij met dit knappe merrieveulen dat de stam verder kan voortzetten.

 


 


 

to Top of Page